Mletá směs s fazolemi recept


Mletá směs s fazolemi recept.

Ingredience pro mletou směs s fazolemi zahrnují mleté maso, červené fazole, cibuli, česnek, rajčatový protlak, papriku, sůl a pepř.

Recept začíná tím, že na troše oleje osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova. Přidáme nadrobno nakrájený česnek a krátce osmažíme. Poté přidáme mleté maso a smažíme, dokud není maso plně uvařené a krásně hnědé. Následně přidáme nadrobno nakrájenou papriku, sůl, pepř a smažíme dalších pár minut.

Poté přilijeme trochu vody a přidáme rajčatový protlak. Promícháme a vaříme na mírném ohni, dokud omáčka nezačne zhoustnout. Nakonec přidáme dobře opláchnuté červené fazole z konzervy a vaříme ještě asi 10 minut, než se všechny chutě spojí.

Tipy pro dokonalý výsledek:
1. Maso nechte řádně osmahnout, aby bylo krásně křupavé a mělo plnější chuť.
2. Fazole přidávejte až na konci vaření, aby si zachovaly svou texturu a nebyly příliš rozvařené.
3. Před podáváním nechte jídlo chvíli odstát, aby se chutě mohly plně prolnout.