Kuřecí nudličky v tempuře recept


Kuřecí nudličky v tempuře recept.

Ingredience:
- 500 g kuřecích prsou
- 200 g hladké mouky
- 300 ml ledově studené vody
- 1 vejce
- Sůl
- Olej na smažení

Recept:
1. Kuřecí prsa nakrájejte na nudličky.
2. V míse smíchejte hladkou mouku, ledově studenou vodu, vejce a špetku soli. Vše důkladně promíchejte, dokud nevznikne hladké těsto.
3. Nudličky z kuřecích prsou obalte v připraveném těstíčku.
4. V hlubší pánvi rozpalte dostatečné množství oleje. Když je olej horký, vložte do něj obalené nudličky. Smažte je dozlatova z obou stran.
5. Hotové nudličky vyjměte a nechte okapat přebytečný tuk na papírových utěrkách.

Tipy:
- Pro křupavější tempuru můžete do těsta přidat trochu piva nebo sodovky, které dodají těstu na lehkosti.
- Při smažení se snažte nedávat nudličky příliš blízko k sobě, aby se dobře propekly a byly křupavé.
- Tempuru můžete podávat s různými omáčkami podle vašeho výběru, například s jemnou chilli omáčkou nebo se sójovou omáčkou.
- Při přípravě těsta se ujistěte, že voda je opravdu ledově studená, to je klíč k dosažení správné textury tempury.